tiheiden_ajatusten%20_kirja-normal.jpg

 

TIHEIDEN AJATUSTEN KIRJA - UUDEN AFORISMIN PARHAAT

Tomittanut Sami Feiring

YLI 100 KIRJOITTAJAA, YLI 1500 AFORISMIA

 

Suomalainen aforismi on elänyt 2000-luvulla uutta kukoistustaan. Aforismikokoelmia julkaistaan enemmän kuin koskaan ja julkaistavan aforistiikan kirjo on laaja.

Tiheiden ajatusten kirjaan on koottu suomalaisten nykyaforistikkojen parhaat aforismit. Mukana on niin elämää ja ihmistä luotaavia viisauksia kuin kriittisiä huomioita maailmastamme, niin lyyrisiä häivähdyksiä kuin humoristisia pilkahduksia.

Yli 1500 suomalaisen nykyaforismin lisäksi kirjassa on perustietoa aforismista sekä laaja aforismikirjallisuuden luettelo.

Mukana ovat muiden muassa  Risto Ahti, Virpi Alanen, Helena Anhava, Bisquit, Markku Envall, Jussi Helminen, Hannu Hirvonen, Kari Hongisto, Ville Hytönen, Olli Hyvärinen, Mariitta Hämäläinen, Anne Hänninen, Olli-Jukka Jokisaari, Pekka Kejonen, Eeva Kilpi, Erkki Kiviniemi, Tomi Kontio, Arno Kotro, Lassi Kämäri, Toivo Laakso, Tiina Lehikoinen, Torsti Lehtinen, Pauli Luoma, Laila Malinen, Hilja Merioja, Pertti Munck, Hilja Mörsäri, Johannes Ojansuu, Maija Paavilainen, Hannu Paronen, Hannu Pulkkinen, Joni Pyysalo, Mirkka Rekola, Paula Sainio, Lauri Sallinen, Aki Salmela, Timo Salo, Arto Seppälä, Eero Suvilehto, Janne Tompuri, Eino Vastaranta, Markku Viitasalo, Caj Westerberg ja Hanna-Leena Ylinen.

HUOM! Kirjaa on saatavilla tarjoushintaan 20 eur Helsingin kirjamessuilta Kirja kerrallaan -kustantamon osastolta (halli 7, paikka C58, Mika Waltari -lavan lähellä).

Lisätietoa kirjasta ja sen saatavuudesta:

Pilke-kirjat

ja

aforismiyhdistys (at) netti.fi