Jo neljästi on järjestetty kampanja, jossa on ollut aforismeja esillä Helsingin raitiovaunuissa, metroissa ja metroasemilla (vuonna 2011 lisäksi paikallisjunissa). Raideaforismihanke toteutetaan myös vuonna 2013. Se tarjoaa aforistiikalle ja aforistikoille laajaa näkyvyyttä.
 
Aforismeja voi tarjota kuka tahansa. Niitä tullaan valitsemaan noin 20-25 henkilöltä. Mukaan tulee myös pari ruotsinkielistä aforismia, joten niitäkin voi tarjota. Valinnat tekee aforismiyhdistyksen nimeämä raati.
 
Jos haluat tarjota omia (= itse kirjoittamiasi) aforismejasi tähän kampanjaan, toimi näin:
 
1. Valitse omista aforismeistasi sellaisia (korkeintaan 20 kpl), joiden arvelet soveltuvan esille liikennevälineisiin. Aihe on vapaa. Aforismit voivat olla aiemmin julkaistuja tai julkaisemattomia.
 
(Huom! Tarkoituksena ei ole löytää joukkoliikennettä propagoivia mainoslauseita tai sloganeita tyyliin ”Raiteilla pysyt oikealla linjalla.”, vaan laadukkaita ja tarkoitukseen soveltuvia aforismeja (jotka toki voivat liittyä matkustamiseenkin).)
 
2. Laita sähköpostiviestin otsikoksi RAIDEAFORISMEJA.
 
3. Lähetä aforismit (ehdottomasti korkeintaan 20 kpl) osoitteeseen raideaforismit[ät-merkki]gmail.com
 
4.. Aforismien tulee olla perillä viimeistään torstaina 15.11.2012 klo 24.00. Vain ajoissa tulleet aforismit otetaan huomioon.
 
Kun tarjoat aforismejasi, annat samalla yhdistykselle ja HSL:lle oikeuden käyttää aforismejasi kyseisessä kampanjassa niin liikennevälineissä kuin muissakin kampanjayhteyksissä (esim. asemat, HKL:n tiedotuspalstat, kampanjan tiedotukseen liittyvät nettisivut).
 
Kampanjaan valituista aforismeista ei makseta kirjoittajalle rahallista palkkiota. Palkkiona on aforismin ja aforistikon saama näkyvyys ja mukana olo kampanjassa.
 
Lisätietoja saat tarvittaessa edellä mainitusta osoitteesta.
 
Valokuva on vuodelta 2009.