Tampereen aforismiyhdistys järjestää toisen valtakunnallisen aforismikilpailun.

Kilpailu on avoin kaikille. Kukin kirjoittaja saa osallistua kilpailuun yhdellä 5 – 15 suomenkielisen aforismin sikermällä. Sikermän aihe on vapaa. Kilpailuun osallistuvat aforismit eivät saa olla tai olla olleet julkisesti esillä ennen tulosten julkaisemista.

Kirjoita aforismit koneella mielellään yhdelle A4-liuskalle. Kirjoita aforismiliuskalle lisäksi nimimerkkisi, mutta älä muita tunnistetietoja.

Laita aforismiliuska kirjekuoreen ja kuoren sisään toinen kirjekuori, jonka päällä on nimimerkkisi ja sisällä nimesi ja yhteystietosi, muun muassa sähköpostiosoite. Lähetä kirje osoitteeseen Tampereen aforismiyhdistys ry, Aforismikilpailu. c/o Kirjakauppa Tulenkantajat, Hämeenpuisto 25, 33210 Tampere. Kilpailuun hyväksytään aforismit, joiden postileima on 28.2.2014 tai aikaisempi. Lähetettyjä aforismeja ei palauteta.

Tampereen aforismiyhdistyksen nimeämä raati valitsee parhaat sikermät. Raadin puheenjohtajana toimii kirjailija, aforisti Arto Seppälä.

Kilpailun tulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan Kirjakauppa Tulenkantajissa Tampereella Suomen aforismipäivänä 16.4.2014 klo 18.00. Kilpailussa jaetaan seuraavat palkinnot: Paras sikermä, palkinto 100 euroa ja kunniamaininta. Mahdolliset muut palkittavat, kunniamaininta.

Järjestäjä varaa itselleen oikeuden julkistaa medialle palkittavat aforismit ja niiden kirjoittajat. Kilpailuun osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvia kuluja ei korvata.

Lisätietoja antavat Asko Ahonen, puh. 050 553 6939, [email protected] ja Erkki Kiviniemi, puh. 040 565 0017, [email protected].