Torstaina 28.11.2013 klo 18.00 julkistetaan Jan Blomstedtin aforismikokoelma Suunpielestä. Kyseessä on Tampereen aforismiyhdistyksen julkaisu numero 2. Ensimmäinenhän oli Hilja Mörsärin Siitä voi kulkea. Julkistuspaikka on kirjakauppa Tulenkantajat, Hämeenpuisto 25, Tampere. Tilaisuudessa on mukana myös kirjailija.

Kirjan ovh on 20 euroa. Julkistustilaisuudessa kirjaa myydään 20 %:n alennuksella.

Kirja on myynnissä ja tilattavissa kirjakauppa Tulenkantajista (tulenkantajat.net) ensi viikosta alkaen. Mainitsemalla tilauksen yhteydessä Suomen aforismiyhdistyksen jäsenyyden saa 20 %:n alennuksen.

Jan Blomstedt (s. 1952) on kirjailija ja esseisti, jonka viimeisiä julkaisuja ovat mm. mikroaatehistoria Kateuksien kirja (LURRA Editions, 2012) ja Akseli Gallén-Kallelan afrikkalaisiin vuosiin ja luovuuteen paneutunut Unteni Afrikka Akseli G:n matka (LURRA Editions, 2010). Jan Blomstedt toimii myös kriitikkona. Hänen arvostelujaan on ilmestynyt mm. Helsingin Sanomissa ja Kalevassa. Jan Blomstedt on 1980-luvulta alkaen julkaissut tietokirjoja ja esseitä, joita on käännetty viroksi kaksi kokoelmaa. Hänen yksittäisiä esseitään on julkaistu myös ranskaksi, saksaksi, unkariksi ja tsekiksi. Hän on lisäksi kääntänyt mm. Milan Kunderan, Italo Calvinon ja Claude Simonin esseitä suomeksi.