Suomen aforismiyhdistystä jo runsaan seitsemän vuoden ajan luotsannut Sami Feiring ilmoitti kesäkuussa luopuvansa puheenjohtajuudesta: ”Kahdeksas vuosi menossa, joten lienen oman panokseni antanut. On aika keskittyä muihin asioihin.”
 
Uuden puheenjohtajan valintaprosessi sai päätöksensä yhdistyksen syyskokouksessa torstaina 18.10., kun puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Virpi Alanen. Alanen on kokenut toimija kirjallisuuden parissa: runoilija, aforisti, kriitikko, kirjallisuudentutkija ja järjestöaktiivi. Aforismiyhdistyksen hallituksessa hän on ollut parin vuoden ajan. Alasen esikoisteos, runoja ja aforismeja sisältävä Ystävätär K, ilmestyi syyskuussa. Uuden puheenjohtajan toimikausi alkaa 1.1.2013.
 
Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Toni Heikkinen, Riitta Korhonen, Eva Kyyhkynen, Timo Salo ja Janne Tompuri (uusi) sekä varajäseniksi Erkki Kiviniemi (uusi) ja Marko Laihinen. Myöhemmin pidettävässä järjestäytymiskokouksessa hallitus nimeää muun muassa sihteerin ja varapuheenjohtajan.
 
Aforismiblogin toimittajana jatkaa Laila Malinen ja Aforingin vetämistä Heikki Morgan Hämäläinen. Oltermannina jatkaa Erkki Melartin sekä alueellisina yhdyshenkilöinä Asko Ahonen (Tampere), Toni Antikainen (Kuopio), Toni Heikkinen (Vantaa), Marko Laihinen (Turku), Hilja Mörsäri (Hämeenlinna), Sulo Nissinen (Kajaani ja muu Kainuu).
 

Valokuva: Marko Niemi