Aforingissä saat palautetta omista aforismeistasi ja kommentoit muiden ringin jäsenten aforismeja. Aforinki toimii nettisivustona. Rinkiin liittyvä saa salasanan, jota käyttämällä hän pääsee sivustolle. Esille laittamasi aforismit ja niitä koskevat kommentit ovat siis vain ringin jäsenten nähtävillä.
 
Aforinkiin laitetaan noin joka toinen viikko esille kerrallaan aina yhden kirjoittajan aforismeja noin 3-12 kappaletta. Tämän jälkeen muut ringin jäsenet kommentoivat niitä, myös keskustelua on mahdollista käydä sivustolla. Ringissä kuulet siis mitä mieltä muut ovat aforismeistasi, mitkä niistä ovat hyviä ja mitkä kenties vielä vaativat kehittämistä. Aforinki on toiminut netissä tammikuusta 2009 alkaen ja mukana olleilla on paljon hyviä kokemuksia siitä.
 
Aforingissä ei tarvita erityistietoja tai -taitoja, riittää, että haluat palautetta omista aforismeistasi ja olet sitä valmis muille antamaan.
 
Jos haluat tulla mukaan rinkiin, ilmoita kiinnostuksesi 10.2.2013 mennessä ringin vetäjälle Heikki Morgan Hämäläiselle (morganismi (at) gmail.com) tai Virpi Alaselle (virpi.alanen (at) gmail.com). Heiltä saat halutessasi myös lisätietoja asiasta.