VALTAKUNNALLINEN AFORISMIKILPAILU
Oulun Muusajuhlien aforismikilpailu kutsuu sinua luomaan oman aforismisi! Kilpailun tuomaroivat oululainen aforistikko-runoilija Eero Suvilehto sekä Fingerpori-sarjakuvan tekijänä tunnettu Pertti Jarla.

Palkintoina on lahjakortteja, ja parhaat aforismit myös julkaistaan Huutomerkki ry:n blogissa sekä yhdistyksen julkaisemassa Hallaus-kausijulkaisussa. Voittajat julkistetaan Oulun Muusajuhlilla lauantaina 22.8. Ravintola Tubassa (Mannenkatu 1, Oulu) klo 20 alkavalla Muusaklubilla.

Osallistumisohjeet:

Lähetä aforismisi sähköpostilla osoitteeseen yhdistys (a) huutomerkki.fi sekä nimimerkillä että oikealla nimellä varustettuna. Aforismit välitetään tuomareille vain nimimerkin kera anonyymiteetin säilyttämiseksi. Voit myös lähettää aforismin tekstiviestinä Muusajuhlien tuottaja Kari Miettuselle numeroon 050 363 9259. Laita myös tällöin mukaan oikea nimesi sekä nimimerkkisi.

Aforismit voit lähettää myös kirjepostina osoitteeseen:

Huutomerkki ry
c/o Kaltio, PL 42
90015 Oulun Kaupunki.

Merkitse kuoren päälle ”Aforismikilpailu”, ja laita mukaan erillinen nimimerkillä varustettu kirjekuori, jonka sisällä on nimimerkin lisäksi oikea nimi ja yhteystiedot.

Aikaa aforismien tekoon on 10.8.2015 saakka, jolloin myös kirjeiden tulee olla perillä.

Huom! Aforismien tulee olla ennen julkaisemattomia ja suomenkielisiä. Lähetäthän maksimissaan vain kolme aforismia, jotka voi toki lähettää samalla kertaa.

Kilpailun järjestää Huutomerkki ry.

Lisätietoja täältä.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202015-7-15%20kel