"KIVEEN KIRJOITETTU"
 
Helsingin Harakan saaren taiteilijat järjestävät MATERIA-aiheisen näyttelyn Harakassa 31-5. - 20.6.2013 välisenä aikana. Se on esillä LENNÄTTIMESSÄ, KASEMATTI 4.ssä sekä ulkotiloissa. Kartta tulorannassa.
 
Suomen aforismiyhdistys tekee yhteistyötä harakkalaisten taiteilijoiden kanssa järjestämällä torstaina 6.6. saarella AFORISMI-ILLAN. Teemana on samainen MATERIA ja toivomme aforistikkojen, aforismeja kirjoittavien ja aforismeista kiinnostuneiden osallistumista, paitsi läsnäolollaan, myös teemaan sopivilla aforismeilla.
 
EHDOTUS: Tuo mukanasi sopivan muotoinen ja kokoinen vaalea KIVI, johon olet vedenkestävällä (permanent) mustalla tussilla kirjoittanut ajatuksesi (aforismisi) aiheesta Materia. Oma nimi myös mukaan! Toki voit myös tuoda jonkun muun kirjoittaman aforismin. Muista tekijän nimi!
 
Näistä AFO-KIVISTÄ rakennamme yhdessä installaation ulkotilaan: AFO-RINGIN, AFO-POLUN, AFO-PORTAAT, tai vaikkapa AFO-RISTIN!!
 
Lisäksi vapaamuotoista tutustumista saareen ja näyttelyyn, jonka meille esittelee Kari Yli-Annala.
 
Omat eväät mukaan, saaressa ei ole ravintolaa eikä kahvilaa. Kulkuyhteys Harakan saareen: vuorovene Ullanlinnan laiturista to 6.6. klo 18.00. Paikalla kannattaa olla jo n. 17.50. Edestakainen hinta 4 euroa (eläkeläinen 2 euroa).
 
Sydämellisesti tervetuloa!
 
Eva Kyyhkynen
Suomen aforismiyhdistys vpj.
Tiedustelut, 040 5288329