Suomen aforismiyhdistys ja Antikvariaatti Sofia järjestävät yhdessä aforismi-illan Helsingissä, keskiviikkona 12.12.2012 klo 18. Olet lämpimästi tervetullut!

Illan ohjelma sisältää aforismeja ja keskustelua aforismeista. Esiintyjinä Hanna-Leena Ylinen, Kimmo Pietiläinen ja Virpi Alanen. Aiheina muun muassa Pietiläisen suomentama Nassim Nicholas Talebin tuore aforismikokoelma Prokrusteen vuode ja Alasen esikoisteos Ystävätär K.


Oletko talvi vai tyhjä asiakirja? (Virpi Alanen)

Ajatus alkaa kiinnostaa, kun säikähtää sen loogiseen päätökseen viemistä. (Nassim Nicholas Taleb, suom. Kimmo Pietiläinen)

Kun käärmeet katoavat, ei paratiisia enää ole. (Hanna-Leena Ylinen)

Perinteikäs Antikvariaatti Sofia muuttaa joulukuun alussa tien toiselle puolelle uusiin tiloihin. Kaisaniemessä Vuorikatu 5:ssä avautuva liike on aiempaa suurempi ja valoisampi kirjojen ystävien olohuone. Uusi antikvariaatti tarjoaa satoja hyllymetrejä käytettyjä kirjoja, kulttuuritapahtumia, pop up -myyntiä ja levähdyspaikan viisaudelle keskellä kaupunkia.

TERVETULOA! Vapaa pääsy. Järj. Antikvariaatti Sofia ja Suomen aforismiyhdistys. Lisätiedot: Virpi Alanen, virpi.alanen(at)gmail.com